Doğal Sağlık

Slim X Zayıflama Çayı | Slim X Zayıflama Çayı Nasıl Kullanılır?

04.03.2021
1.317
Slim X Zayıflama Çayı | Slim X Zayıflama Çayı Nasıl Kullanılır?

İnternet üzerinde belki de en çok şikayet alan slim x zayıflama çayı ve diğer AB Slim X ürünleri hakkında merak edilen ve akıllara takılan birçok soru var. Bu yazıda sizler için bu firmanın ürünlerinden içeriklerinden bahsedeceğiz. Ancak önce zayıflama çayları ve ürünleri konusunda kısa bir uyarıda bulunalım.

Son dönemlerde, piyasada ‘ Zayıflama Ürünleri ‘ ismi ile anılan birçok ürün bulunuyor. Bunları satan firmalar ve onların piyasaya sürdüğü ürünlerin çeşitliliği de her geçen gün artıyor. Ancak bu firmaların ve ürünlerinin hepsinin ne yazık ki sertifikası ya da Sağlık Bakanlığı onayı bulunmuyor. Hatta bunların birçoğunun onayı bulunmuyor. Herhangi bir onay belgesi ya da sertifikası olmayan ürünler ise, sağlık açısından büyük sıkıntılara yol açıp hatta ölümlere dahi sebep olabiliyor.

İşte bu yüzden uzmanlar, evde yapılan ve bitkilerden meydana getirilen çözüm yollarını ve düzenli egzersizler yapmayı öneriyorlar. Ancak insanların çoğu yüksek meblağlar ödeyip daha kolay alternatiflere ve işe yaramayan çözümlerden medet umuyorlar. Üstelik bu ürünleri kullandıktan sonra da yaşadıkları cabası. Bu yazıda bu ürünleri kullananların başına gelen sorunları da sizler için anlatacağız. Umarız ki yanlış algıların değişmesi adına bir faydası olur. Ama önce yine de merak edenler için Slim X zayıflama çayı kullanımından bahsedelim.

Slim X Zayıflama Çayı Nasıl Kullanılır?

AB Slim X markasının bir ürünü olan Slim X çayı, zayıflama garantisi veren ve epey etkili olduğu iddia edilen bir çay. Tabi bunu firma yetkilileri ve reklamlarında seçtiği insanlar söylüyor. Çünkü ürünleri satın alıp kullananların neredeyse hiçbiri aynı fikirde değil. Bu firmanın uzun zamandır bir internet sitesi yok, çünkü bu site içerisinde onaylı bir belge sunabilecek ya da ürünlerinin kalitesini kanıtlayabileceği bir sertifikası yok. İnternet üzerinden sözüm ona etkili ürünler satan bir sitenin, bu satışlarını yönetebileceği ve kullanıcılarına kolaylık sağlayabileceği bir internet sitesinin olmaması ne kadar garip. İnsanların da akıllarında bir soru işareti olarak kalan bu durumun tek bir açıklaması var, o da firmanın Sağlık Bakanlığı onayının olmaması ve ürünlerinin hiçbirinin sağlığa yararlı olmamasıdır.

Firmanın sadece zayıflama çayı kategorisinde ürünleri yok. İncelme sağlayan krem, toparlayıcı krem, cilt bakım kremleri ve takviye edici ilaçlar, AB slim kapsül gibi birçok ürünü bulunmakta. Bunların hemen hemen hepsi de çelişkili fiyatlar ile kullanıcıya sunuluyor. Peki, firmanın bir internet adresi yoksa satışlar nasıl gerçekleşiyor? Marka, ürünlerini genelde Facebook üzerinden ya da burada verdiği Whatsapp hattı üzerinden satıyor. Sağlık içerikli ürünler için oldukça güvenilir bir yöntem öyle değil mi?

Slim X Zayıflama Çayı İşe Yarıyor mu?

Slim X zayıflama çayı en çok şikayet alan çaylardan. Bu yüzden haliyle işe yaramadığını kesin bir dil ile söyleyebiliriz. Bu tip firmaların reklamlarında ya da satış yapılan sayfalarında genelde olumlu yorumlar yer alır. Bunların sebebi ise, ürünlerin satışlarını artırabilmek adına aslı astarı olmayan reklamlar yapılması. Yani o olumlu yorumların hepsi reklam amaçlı. Hatta böyle sitelerde genelde olumsuz yorumlara rastlanmaz, rastlansa bile firma açıklama yapmaya dahi tenezzül etmez. Ayrıca çoğunda teslimat ve müşteri hizmetleri konusunda büyük sıkıntılar yaşarsınız. Bu tip durumları yaşamamak ve maddi kayıplara uğramamak adına yapılması gereken tek şey, herhangi bir onayı olmayan ya da sertifikası bulunmayan firmalardan uzak durmak ve ürünlerini kullanmamaktır. Özellikle de içlerinde sağlığı tehdit edici birçok unsur bulundururken.

Slim X Zayıflama Çayı Kullananlar

Slim X Zayıflama çayı kullananların neredeyse hiçbiri üründen memnun kalmamış. Bugüne kadar gerek site faaliyet halindeyken gerekse numara üzerinden en çok Slim X karışık bitki çayı siparişi verilmiş. Ancak kullananların yaptığı yorumlar hiç iç açıcı değil. Keza, Slim X 6 ve limon aromalı zayıflama çayı için de aynı durumlar geçerli ne yazık ki.

Slim X Zayıflama Çayı Yorumları

Yazının başından itibaren bahsettiğimiz gibi, Slim X zayıflama çayı kullananların yorumları ne yazık ki olumlu yönde değil. Bunu şikayetler başlığında daha detaylı ele alacağız. Ama kısaca, ürün memnuniyetinin ürün kalitesinin çok düşük olduğunu sizlere söyleyebiliriz. Gerek deneyenler, gerekse ürünü satın almaya çalışanlar, bu aşamalarda dahi birçok sorun ile karşılaşmış ve bundan vazgeçmişlerdir.

Slim X Zayıflama Çayı Şikayetleri

Şikayet kapsamı çok fazla olan bu ürün hakkında en çok dert yanılan konu; zayıflama çayların. Bu çayın hiçbir şekilde etki etmediğini ve sağlık problemlerine neden olduğunu söyleyenlerin sayısı epey fazla. Ayrıca birçok kişi de ürünün bir internet sitesinin olmadığını ve bu durumun hiç güven vermediğini dile getirmiş.

Müşteri hizmetlerinde görev alanların laubali bir üslup ile hiçbir sorunu çözmeye yardımcı olmadıklarını dile getiren yorumların sayısı da epey fazla. Ayrıca ürünün eksik gelmesi, farklı ürün gönderilmesi gibi şikayetlerde farklı sitelerde sıkça dile getirilmiş.

İlginizi Çekebilir;

For X 5 Zayıflama Çayı | For X 5 Çayı ile Zayıflama

X Small Tea Zayıflama Çayı

Magic X Tea Zayıflama Çayı Kullanıcı Yorumları

En İyi 10 Zayıflama Çayı

Zayıflama Çayı Elma Limon

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM
Sitemizde yer alan içeriklerin izinsiz kullanılması yasaktır.