Doğal Sağlık

En İyi Anti Aging Krem 2022 | Yüzdeki Kırışıklıklara Hangi Krem İyi Gelir?

03.11.2021
311
En İyi Anti Aging Krem 2022 | Yüzdeki Kırışıklıklara Hangi Krem İyi Gelir?

Cilt 20’li yaşlarda neme ihtiyaç duyarken 30’lu yaşlarda ilk kırışıklar ortaya çıkmaya başlar 40’lı yaşlarda yoğunluk kaybı yaşanır ve yer çekiminin etkisi ile sarkmalar meydana gelirken 50’li yaşlarda esneklik büyük ölçüde azalarak cilt çökmeye başlar. Bu süreci geciktirmek ve gelişen dünyada daha genç kalabilmek için formül en iyi anti aging krem 2022 kullanmaktan geçmektedir. Anti aging krem ile yıllara meydan okuyarak cilt yaşınızı genç tutabilirsiniz.

En İyi Anti Aging Krem Hangisi

En İyi Anti Aging krem hangisi? Sorusu özel olarak cevaplanmalıdır. Krem seçiminde bulunurken yaşama bicimizden yaşlanma belirtilerinize kadar inceleyerek karar verilmelidir. Örneğin eğer cildinizde esneklik kaybı var ise elastikiyetini güçlendirecek kremlere yönelmek gerekirken kırışık oluşumu fazlalaşıyor ise kırışıkları kontrol altına alan ve ince çizgileri dolduran dolgunluk sağlayan kremler kullanılmalıdır.

Estee Lauder Anti Aging Krem

Estee Lauder markası Özel Floralixir Ultimate teknolojisi ile cildi besler ve gençleştirir. Kısa süreli kullanımda bile cildi daha gergin, daha esnek ve daha güçlü hale getirerek ince çizgi kırışıklarını bir haftalık kullanımda gözle görülür azalma sağlarken erken yaş kullanımında gelecekteki yaşlanma belirtilerini en az 10 yıl geriye atmaktadır.

Uzun süreli kullanımda cilde tek başına gençlik vaat ederken özel çiçeklerin esanslarının kullanılması kullanıcılardan tam puan almaktadır. Ciltte sadece dolgunlaştırma etkisi yaratmaz ayrıca stres ve hareketli yaşamın oluşturduğu negatif etkilerden de cildi arındırır. Estee Lauder Anti Aging krem Çok amaçlı kullanımı ve 50 ml şişe boyu ile uzun süreli kullanım sağlar. Ultra sıkılaştırma etkisi kısa sürede gözlenmektedir.

En İyi Anti Aging Krem 2022

Doğal Anti Aging Krem Yapımı

Piyasada bulunan anti aging krem markaları oldukça etkilidir ancak bazı kullanıcılar fiyatları veya içeriklerinin tamamen doğal olmayışı yüzünden evde kendi kremlerini yapmaya yönelmektedir. Sizde evinizde kendi doğal anti aging krem yapabilirsiniz. Doğal Anti Aging Krem Yapımı:

  • Bir tatlı kaşığı bal
  • Bir çay kaşığı kafur yağı
  • Bir çay kaşığı doğal domates püresi

Malzemelerin tamamını karıştırdıktan sonra buzdolabında soğumaya bırakın. Gece bir pamuk yardımıyla yüzünüze yayarak yaklaşık 20 dakika sonra yıkayın. Bu krem cildi nemlendirerek kırışıkların görünümü azaltmak içindir. Cildi parlatan ve kırışık görünümü azaltan anti aging krem yapımı:

  • 8 damla badem yapı
  • 10 damla kuşburnu yağı
  • Yarım çay bardağı Hindistan cevizi yağı
  • 3 çay kaşığı bal mum (kıvam vermek için arttırılabilir)
  • Bir çay bardağı zeytinyağı
  • 1 ampul E vitamini
  • 3 damla gül yağı

Bir tencereye iki bardak su koyup kaynatın ve benmari usulü balmumunu eritip ürünleri ekleyin. En son E vitamini de ekleyip cam kavanoza hava almayacak şekilde kapatıp soğumaya bırakabilirsiniz. Ürünü sabah ve akşam olmak üzere cildinize uygulayın. Ürünü oda sıcaklığında kapalı bir şekilde muhafaza edebilirsiniz.

Lierac Anti Aging Krem

Lierac Anti Aging krem cilt bakımında kusursuzluğu yakalayan formülü ile cildi nemlendirerek ince kırışıkları anında doldurur. Ürünün tüm vaatlerini yerine getirebilmesi için 28 gün kullanmak gerekir. 28 gün sonunda daha parlak ve daha gençleşmiş bir cilt ortaya çıkarmaktadır. Yenilikçi içeriği ile sarkmaları engellerken yeni oluşacak kırışıklarında engellenmesini sağlamaktadır.

Anti Aging Krem İçerikleri

Anti aging kremleri diğer bakım ürünlerinden ayıran en temel özelliği sunulan içeriklerdir. Yaşlanma belirtilerini ortadan kaldıran anti aging krem içerikleri güçlü ve yeni bileşenler kullanarak etkisini arttırmaktadır. En etkili anti aging krem içerikleri:

  • Retinol: A vitamini türevi olup hücre yenilenmesini hızlandırır
  • Hyaluronik Asit: Cildin nemini arttıran, cilde dolgunluk, canlılık ve esneklik veren formül
  • Pro- Xylane: Ciltteki su kaybını azaltan protein olup cilt katmanlarının yapısını güçlendirir
  • C vitamini: Cildi dış etkenlere karşı koruyan antioksidanlardan biri olup cildin sağlıklı görünmesini sağlar.

Krem Anti Aging

Anti aging krem ciltteki yaşlanma belirtilerini azaltmak için tercih edilmektedir. Gözeneklerin sıkılaşmasını sağlayarak cildin ihtiyacı olan nemi sağlar ve cildin azalan elastikiyetini geri kazandırır. Yaşlanma belirtilerini azaltmak için krem anti aging markaları onlarca ürün çeşitliliği sunmaktadır. Yaşlanma karşıtı kremler cildi besler ve cilt için gerekli olan tüm besinleri sunar. Böylece hücrelerin yenilenmesi hızlanır ve cilt daha genç görünür.

Anti aging krem tüm yüz ve boyun bölgesine uygulanmalıdır. En az 2 dakika masaj yaparak cilde emilimi eşit olarak saplanmalı ve ilk 10 dakika başka bir ürün kullanılmamalıdır. Gözeneklerin kremi emmesi sağlanana kadar güneşe töze kire maruz kalınmamalıdır. Böylece kreminiz sizi dış etkenlere karşı tam olarak koruyacaktır. Anti aging kremini kullanmadan önce gözeneklerdeki kirler temizlenerek etkisi arttırılması önerilir. Ayrıca dilerseniz uygulamadan önce tonik veya maske uygulaması da yapabilirsiniz.

Anti Aging Nemlendirici Krem

Vücudumuzun oldu gibi cildimizin de en önemli ihtiyacı nemdir. Cildin su ihtiyacını karşılamak için anti aging nemlendirici krem kullanılmalıdır. Bu sayede yaşlanma belirtileri azalacak olup cilt dış etkenlerden çok daha az etkilenmektedir. Anti aging nemlendirici krem cildin su ihtiyacını karşıladığı için cildi yumuşatır ve esnekliğini arttırır.

Cilt bakımını sağlayan en önemli faktör nemlendirici kremlerdir. Cildin rahatlamasını ve yatışmasını sağlarken ayrıca cildin kurumasını da engelleyecektir. Kuru ve nemsiz cilt yaşlanma belirtilerine daha açık olup çok daha kolay kırışır ve oluşan kırışıklarla hızlı şekilde derinleşir. Tüm bu olumsuz etkenlerden kurtulmak için anti aging nemlendirici krem kullanılmalıdır.

Loreal Anti Aging Krem

Yıllar içerisinde ciltte sarkmalar ve kırışıklıklar oluşmaktadır. Loreal Paris revitalift lazer teknolojisi ile cilt için devrim yaratmak için etkili bir ürün sundu. Loreal Anti Aging krem cildin ihtiyaç duyduğu kusursuz bakımı sunarak cilt dokusunu gözle görülür biçimde iyileştirirken kırışık görünümünü azaltmaktadır. Özellikle kaz ayakları gibi kolay oluşan ve derin çizgiler üzerinde de etki vaat eden Revitalift lazer krem en belirgin çizgilere karşı bile etkilidir.

Düzenli kullanımda cildin daha sıkı ve daha pürüzsüz görünmesini sağlarken ciltte yoğun nemlendirme de sağlamaktadır. Her sabah boyun ve yüz bölgesine dairesel hareketlerle uygulanarak 14 gün içerisinde gözle görülür etki bırakmaktadır. Daha aydınlık ve daha genç görünen bir cilt için Loreal Paris önde gelen markalardan biridir.

Loreal Anti Aging Krem Kullananlar

Loreal Anti Aging krem ülkemizde en fazla tercih edilen ulaşılabilir fiyatlı ürünlerden biridir. Kullanıcı yorumları dikkate alındığında ise ince çizgiler üzerinde etkisinin oldukça yüksek olduğu ve cildi nemlendirmesini yeterli olduğu anlaşılmaktadır. Kullananların %97’si arkadaşlarına da tavsiye ederken kullananların %99’u ürünü yeniden satın alacaklarını bildirmektedir. Yağlı/karma, normal ve kuru cilt tiplerine sahip kişilerin yorumları incelediğinde memnuniyet seviyesi artık göstermektedir.

Tüm cilt tiplerine uygun anti aging krem konsantre yapısı ile pirinç tanesi kadarı tüm yüze yetiyor olması kullanıcıların memnun olduğu yönlerinden biridir. Loreal Anti Aging krem kullananlar memnun olduğu son konu ise cildi pürüzsüzleştiren ve kadifemsi dokusu ile makyaj öncesi de baz ve nemlendirici görevi görmesidir. Gündüz kremi olarak üretilen ürün temiz bir cilde uygulandığında 24 saat nemlendirme etkisi ile öne çıkmaktadır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Sitemizde yer alan içeriklerin izinsiz kullanılması yasaktır.